Opšte je poznato da nam je usled užurbanog načina života kvalitet ishrane na veoma niskom nivou.

Nedostatak vremena nas tera da jedemo pice, pljeskavice i drugu hranu “s nogu” koja našim telima ne daje dovoljno zdravih sastojaka i ne omogućuje optimalno funkcionisanje organizma a samim tim i zdravlja. Evo 4 važnih dodataka koje bi trebalo da ubacite u vašu ishranu!

MULTIVITAMIN – Naravno osnova svega. Multivitamin popunjava one osnovne rupe u vašoj ishrani ma koliko pazili na vašu dijetu. Pilula, šumeći u bilo kojoj formi samo da je kvalitetan.

OMEGA 3 – Omega 3 ili riblje ulje ima niz pozitivnih efekata na organizam među kojima je najvažniji smanjenje krvnog pritiska, poboljšanje rada srca… Riblje ulje je danas najprodavaniji suplement ishrani u svetu!

MAGNEZIJUM – Magnezijum je važan zato što ima pozitivnog uticaja na apsolutno sve organe u vašem telu! Obnavlja energiju opušta mišiće i nerve i pomaže pri smanjenju nivoa stresa, nervoze, poremećaja sa spavanjem i drugih problema..

VITAMIN-D – Što se ovog suplementa tiče ne morate ništa da kupujete ili uzimate dovoljno je samo da izađete malo na sunce i to 10-20 minuta dnevno. Usled prezauzetog rasporeda posla utvrđeno je da dosta ljudi ima problema sa nedostatkom ovog vitamina a najbolje i najefektnije se dobija direktno od sunčeve svetlosti !

Angažujte ličnog trenera!